Rösler: - Har gjort en ekstremt god jobb med Koren

Sikker på at sloveneren er takknemlig.

(Dagbladet.no): I dagens Romerikes Blad avfeide Robert Koren alle muligheter for at han gjenforenes med nyansatt Viking-trener Uwe Rösler.

- Vi har en grei dialog. Men Uwe gjorde et par store feil overfor meg. Han ga meg ufortjent og uriktig skylda for at vi tapte 0-1 for Lyn i fjor, og han satte meg ut av laget til kvartfinalen mot Start i år, sa Koren til avisa.

I samme intervju røpet han at han ønsket seg til Rosenborg dersom han ikke finner seg en ny klubb i en bedre liga enn det norske.

Uwe Rösler tar imidlertid uttalelsene til Koren med et skuldertrekk.

- For det første har ikke Robert sagt dette til meg, men til en journalist. Jeg vet at Robert er interessert i å snakke med meg om Viking, det er alt jeg kan si om den saken, sier Rösler til Dagbladet.no.

- Jeg og Gunnar (Halle) har gjort en ekstremt god jobb med Koren. For to år siden var Robert en relativt ukjent spiller, og var ikke på landslaget. Vi har fått det beste ut av ham, og Robert har kvittert med å være en meget viktig spiller for Lillestrøm. Det er derfor klubber er interesserte i ham, sier Rösler.

- Ikke noe problem

Han har følgende å si om de to episodene Koren trekker fram som «store feil»:

STOLER PÅ KOREN: Uwe Rösler lover ikke at han vil be Robert Koren komme til Viking, men avviser at det eksisterer noen problemer de to imellom, slik det framsto i dagens Romerikes Blad. - Vi har fått det beste ut av ham, og det er jeg sikker på at Robert er takknemlig for, sier Rösler til Dagbladet.no. Foto: SCANPIX
STOLER PÅ KOREN: Uwe Rösler lover ikke at han vil be Robert Koren komme til Viking, men avviser at det eksisterer noen problemer de to imellom, slik det framsto i dagens Romerikes Blad. - Vi har fått det beste ut av ham, og det er jeg sikker på at Robert er takknemlig for, sier Rösler til Dagbladet.no. Foto: SCANPIX Vis mer

- Jeg angrer på at jeg kritiserte Robert offentlig etter 0-1-tapet mot Lyn i fjor. Det har jeg fortalt ham. Da jeg benket ham mot Start i kvartfinalen i år, var det fordi han nylig hadde spilt for landslaget, og ikke hadde vært i flytsonen på en stund. Vi ble enige om å hvile ham til vår neste hjemmekamp. De episodene er ikke noe problem, insisterer Rösler.

- Hvordan vil du beskrive ditt forhold til Koren?

- Det er veldig bra. Vi har fått det beste ut av ham, og det er jeg sikker på at Robert er takknemlig for, sier han.