Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rösler ber fansen ligge unna barna

Ubehagelige episoder i Stavanger.

BER OM FRED FOR FAMILIEN: Uwe Rösler liker ikke at uro rundt hans trenerrolle går utover sønnene. Foto: Alf Ove Hansen / SCANPIX
BER OM FRED FOR FAMILIEN: Uwe Rösler liker ikke at uro rundt hans trenerrolle går utover sønnene. Foto: Alf Ove Hansen / SCANPIX Vis mer

||| (Dagbladet.no): Viking har bare vunnet fem av 16 tippeligakamper så langt i sesongen.

Det har ført til mishagsytringer mot trener Uwe Röslers familie, forteller tyskeren i Stavanger Aftenblad i dag.

Episoder
Den tidligere Premier League-spissen sier han kan leve med presset som følger med trenerjobben i en by som Stavanger, og føler han har tillit fra både klubb og spillere.

- Men også for meg er familien aller viktigst. Og de siste ukene har det dessverre oppstått noen episoder som sønnene mine har opplevd som ubehagelige, sier Rösler til avisa.

Den tidligere LSK-treneren vil ikke å utdype hendelsene.

- Jeg ønsker ikke å være mer spesifikk enn det, men barna har opplevd det som spesielt. Det liker jeg ikke, sier Rösler.

Leder i Vikinghordene, Geir Inge Fiskebekk, mener det er lavmål dersom Viking-supportere har latt misnøye gå utover tyskerens familie.

Supporterne tar avstand
- Selvfølgelig tar vi sterk avstand fra sånne saker, det har ingenting med Röslers familie å gjøre at resultatene har vært dårlige. Nei, sånn skal det ikke være, sier Fiskebekk til Dagbladet.

Supporterlederen er lei seg på vegne av supporterne og håper Röslers barn slipper flere ubehageligheter.

- Det er Uwe Rösler, sportsdirektør Egil Østenstad og resten styret som må ta ansvaret for resultatene til Viking, sier Fiskebekk.

Viking-styreleder Ove Rugland ber supporterne om å vise aktsomhet overfor treneren og hans familie.

- Av og til kan man tenke seg litt bedre om med hva man sier eller skriver. Husk at det er mennesker dette handler om, sier Rugland.


Vikings resultater har bedret seg i det siste, klubben står med åtte poeng på de fire siste kampene. I samme periode har siddisene klatret til 8. plass på tabellen.

På rett vei
Søndag møter Viking Röslers tidligere arbeidsgiver LSK i Stavanger.

- På mange områder føler jeg vi er på rett vei, men vi må terpe enda mer på å bli bedre på banens siste tredel, sier 40-åringen til Aftenbladet.

Vikinghordene mener også at Viking har mye å gå på framover.

- Sesongen så langt har vært altfor dårlige, selv med lysning i det siste. Den siste kampen var bra, og fortsetter de med det så blir det fint. Da kan vi få en respektabel plassering. Men gullet er kjørt, sier supporterleder Fiskebekk.

- Er dere fornøyde med Rösler?

- Vi er fornøyde med Rösler. Men for meg personlig savner jeg en konkret spillestil, på det offensive. Vi betaler for å se fin og god fotball, men det har vi ikke fått.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling