KLAR FOR WIGAN: Uwe Rösler er ferdig i Brentford, og blir manager i Wigan. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
KLAR FOR WIGAN: Uwe Rösler er ferdig i Brentford, og blir manager i Wigan. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / ScanpixVis mer

Rösler blir Wigan-trener

Bekreftes på klubbens hjemmesider.

(Dagbladet): Uwe Rösler blir trener for Championship-klubben Wigan. Det bekrefter Wigan på sine hjemmesider.

- Det er en glede å presentere Uwe Rösler som vår nye trener. Han begynner å jobbe i morgen, og vil bli offisielt avduket mandag, heter det i pressemeldingen.

Tyskeren var inntil nylig trener for Brentford, som han var nære ved å lede til Championship forrige sesong. Han har i tillegg vært trener for Lillestrøm, Viking og Molde her i Norge.

- Uwe er en av de mest spennende unge managerene i ligaen, og ambisjonen hans er å trene et lag i Premier League. Han imponerte meg veldig når jeg snakket med ham, han har en sterk filosofi om hvordan han vil spille og ønsker å forme aspekter for fremtiden for klubben. Jeg tror han kan og vil oppnå store ting her i Wigan, sier klubbeier Dave Whelan.

For tre dager siden forlot manager Owen Coyle jobben i Wigan mindre enn seks måneder etter at han ble ansatt som trener for Championship-klubben. Owen Coyle erstattet manager Roberto Martinez som dro til Everton før denne sesongen.

Rösler vil være på tribunen for å se Wigans kamp mot Milwall i dag. Den norske midtstopperen Thomas Rogne spiller i Wigan.