Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rösler fnyser av Høgmos sykemelding

- Ville vært utenkelig i Lillestrøm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Rosenborg-trener Per-Mathias Høgmo ble i dag sykmeldt for de neste to månedene, med identisk diagnosen utbrenthet.

- Det er en psykisk diagnose, men det er noe mange kan få. Du kjenner deg sliten og smådeprimert, fordi du ikke føler du takler oppgavene så bra selv om andre synes det, sa RBK-lege Torbjørn Grøntvedt til Dagbladet.no tidligere i dag.

- Utenkelig i Lillestrøm

Mens mange fotballpersonligheter i hele dag har snakket om hvordan presset på Tippeliga-trenerne stadig blir større, har ikke Lillestrøm-trener Uwe Rösler mye sympati med sin kollega i Trondheim.

- Jeg har aldri hørt om en slik avgjørelse fra en klubb før.  At treneren får to måneder fri midt i sesongen ville vært utenkelig i Lillestrøm, sier han til TV 2.

Og på reporterens spørsmål om han synes det er tøft å være Tippeliga-trener, svarer Rösler avkreftende.

- Nei. Sammenlignet med andre land er arbeidsforholdene i Tippeligaen veldig gode. De fleste trenere i Tippeligaen får veldig godt betalt. Da må de kunne takle presset. Ellers er de havnet i feil bransje, sier Rösler til TV 2.

INGEN SYMPATI: LSK-trener Uwe Rösler har ingen sympati med den sykmeldte Per-Mathias Høgmo. Foto: SCANPIX
INGEN SYMPATI: LSK-trener Uwe Rösler har ingen sympati med den sykmeldte Per-Mathias Høgmo. Foto: SCANPIX Vis mer