Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rösler forhandler med Brentford

Bekrefter kontakt.

STERK AVSLUTNING: Uwe Rösler reddet MFK fra nedrykk med en rekke på åtte ubeseirede kamper i fjor høst. Nå ønsker han en managerjobb i England. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
STERK AVSLUTNING: Uwe Rösler reddet MFK fra nedrykk med en rekke på åtte ubeseirede kamper i fjor høst. Nå ønsker han en managerjobb i England. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Uwe Rösler flyttet til Storbritannia da trenervikariatet i Molde gikk ut i november i fjor.

Siden har 42-åringen vært på jobbjakt.

Nå melder Ealing Gazette at den tidligere LSK- og Viking-sjefen er høyaktuell som ny manager i Brentford. Londonklubben spiller på nivå tre i det engelske ligasystemet, også kalt League One.

- Jeg ønsker ikke å gå i detalj, men jeg har vært i kontakt med Brentford. Vi er i stadig dialog og jeg ønsker å bli manager i England, sier Rösler til lokalavisa.

Tyskeren er bookmakernes favoritt til å etterfølge Andy Scott på Griffin Park. Scott fikk sparken i februar og veteranspissen Nick Forster styrte laget resten av sesongen, til en 11. plass.

- Begge parter er interessert i å jobbe med hverandre, men ingen avtaler er inngått så langt, sier tidligere Manchester C- og Southampton-angriper Rösler.

TV2s Premier League-ekspert ble tidligere i sesongen koblet til Bury. Den jobben gikk til vikarsjef Richie Barker, som førte klubben til opprykk fra League 2.