Rösler forhandler med Brentford

Bekrefter kontakt.

STERK AVSLUTNING: Uwe Rösler reddet MFK fra nedrykk med en rekke på åtte ubeseirede kamper i fjor høst. Nå ønsker han en managerjobb i England. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
STERK AVSLUTNING: Uwe Rösler reddet MFK fra nedrykk med en rekke på åtte ubeseirede kamper i fjor høst. Nå ønsker han en managerjobb i England. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Uwe Rösler flyttet til Storbritannia da trenervikariatet i Molde gikk ut i november i fjor.

Siden har 42-åringen vært på jobbjakt.

Nå melder Ealing Gazette at den tidligere LSK- og Viking-sjefen er høyaktuell som ny manager i Brentford. Londonklubben spiller på nivå tre i det engelske ligasystemet, også kalt League One.

- Jeg ønsker ikke å gå i detalj, men jeg har vært i kontakt med Brentford. Vi er i stadig dialog og jeg ønsker å bli manager i England, sier Rösler til lokalavisa.

Tyskeren er bookmakernes favoritt til å etterfølge Andy Scott på Griffin Park. Scott fikk sparken i februar og veteranspissen Nick Forster styrte laget resten av sesongen, til en 11. plass.

- Begge parter er interessert i å jobbe med hverandre, men ingen avtaler er inngått så langt, sier tidligere Manchester C- og Southampton-angriper Rösler.

TV2s Premier League-ekspert ble tidligere i sesongen koblet til Bury. Den jobben gikk til vikarsjef Richie Barker, som førte klubben til opprykk fra League 2.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer