- Rösler har gjort et par store feil overfor meg

Koren vil heller til Rosenborg.

(Dagbladet.no): Vikings nyansatte trener Uwe Rösler har varslet at han vil ta en prat med Robert Koren med tanke på å lokke sloveneren til Stavanger. Så langt har ikke midtbaneeleganten virket avvisende til en gjenforening - men nå virker han helt avvisende.

Og antyder at forholdet til Rösler er noe mer anstrengt enn det kan ha virket.

- Vi har en grei dialog. Men Uwe gjorde et par store feil overfor meg. Han ga meg ufortjent og uriktig skylda for at vi tapte 0-1 for Lyn i fjor, og han satte meg ut av laget til kvartfinalen mot Start i år, sier Koren til Romerikes Blad.

Kan ikke matche RBK

Han har hele tiden vært klar på at han ønsker seg til en annen liga enn den norske, men dersom han blir værende i Norge, er spill for årets seriemester det som frister mest.

Selv om Lillestrøm skulle matche et eventuelt tilbud fra Rosenborg.

- Aller helst vil jeg spille i et annet land. Hvis det ikke går og jeg får det beste økonomiske tilbudet i LSK, fortsetter jeg på Åråsen. Er Rosenborg interessert, foretrekker jeg dem om tilbudene er de samme, sier Koren, vel vitende om at han nok provoserer mange med hjertet i Lillestrøm med den uttalelsen.

- Jeg bare forteller hvordan jeg føler det, sier han.

VIL IKKE FØLGE RÖSLER: Uwe Rösler hadde håpet han skulle få med seg Robert Koren til Viking. Men Koren mener tyskeren har gjort noen store feil, og vil heller til Rosenborg dersom han får muligheten. Foto: SCANPIX
VIL IKKE FØLGE RÖSLER: Uwe Rösler hadde håpet han skulle få med seg Robert Koren til Viking. Men Koren mener tyskeren har gjort noen store feil, og vil heller til Rosenborg dersom han får muligheten. Foto: SCANPIX Vis mer

Styreleder i LSK, Per Mathisen, erkjenner at klubben ikke har store nok økonomiske muskler til å konkurrere mot RBK dersom de bestemmer seg for Koren.

- Vi skal gjøre det vi kan, så langt vi kan. Men hvis Rosenborg bestemmer seg for å bruke musklene sine, har vi ingen mulighet til å følge. Det er noe alle vet, sier han til Romerikes Blad.

- Rösler har gjort et par store feil overfor meg