Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rösler innrømmer bunnlag-kompleks

Snubler de igjen mot Fredrikstad i kveld?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Følg Lillestrøm - Fredrikstad direkte på Dagbladet.no fra kl. 19!

(Dagbladet.no): Lillestrøms tendens til å snuble mot bunnlagene kostet dem trolig seriegullet i fjor. Etter 26 kamper endte de fire poeng bak seriemester Vålerenga - noe som garantert har plaget Uwe Rösler grenseløst i ettertid.

Med stusselige fem poeng av femten mulige ble Rösler og Lillestrøm avspist med 4. plass - og 4.plassen ble nok enda tyngre å svelge med tanke på at motstanderne i de siste fem kampene var lag på nedre halvdel:

Tromsø, Aalesund, Bodø/Glimt, Molde og Fredrikstad.

Må lukes vekk

I kveld kommer et nytt bunnlag på besøk til Åråsen. Med seier mot svakt plasserte Fredrikstad inntar Lillestrøm toppen av tabellen - og denne gangen gjør Rösler alt for å unngå en ny bunnlag-fadese.

- Det er absolutt et poeng at vi har slitt mer mot bunnlag enn topplag. Slike ting må vi luke vekk om vi skal vinne noe, sier Rösler til Romerikes Blad.

Av den grunn snurret Rösler film for spillerne sine etter fredagens trening, for å advare dem mot å ta lett på Fredrikstad. Forklaringen på at Lillestrøm ofte har snublet mot bunnlagene skyldes en kombinasjon av undervurdering og dårlig evne til å takle press, mener LSK-treneren.

GODT FORBEREDT: Uwe Rösler har innsett at Lillestrøm ofte har snublet mot bunnlagene. Derfor har han forberedt spillerne maksimalt for å unngå en ny smell mot Fredrikstad i kveld. Foto: SCANPIX
GODT FORBEREDT: Uwe Rösler har innsett at Lillestrøm ofte har snublet mot bunnlagene. Derfor har han forberedt spillerne maksimalt for å unngå en ny smell mot Fredrikstad i kveld. Foto: SCANPIX Vis mer

- Sannsynligvis er det en kombinasjon av at noen i utgangspunktet har trodd disse kampene er lettere å vinne. Og at vi ikke har tålt presset som ligger i slike skal-vinne-kamper, sier han til avisa.