Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rösler kastet flaske inn i spillerboksen

Etter stygge forsvarsfeil.

(Dagbladet.no): Viking - OB 2-3. Viking-forsvaret serverte danske OB tre enkle mål. Etter det tredje var trener Uwe Rösler så sint at han han kastet ei flaske inn i spillerboksen, melder VG Nett.

Målet kom etter at Børre Steenslid tok et halvt minutts betenkningstid med ballen i beina i eget forsvar.

- Defensivt snakker vi ikke om i dag, sier Rösler etter kampen til Stavanger Aftenblad webtv, der du også kan se scoringene fra matchen.

Uakseptabelt

Men etter å ha snakket seg varm, glemmer Rösler den selvpålagte taushetsplikten.

- Defensivt er det uakseptabelt, sier tyskeren.

Det første OB-målet kom etter at Viking-keeper Kristian Nicht kastet ballen til Trond Erik Bertelsen, som imidlertid klarte å få ballen på hælen, slik at den spratt til en OB-spiller.

OB fikk det andre målet i gave av Nicht, som sendte en pasning i retning av tett markerte Alexander Ødegaard dypt i banen. Ballen ble snappet av en motstander som gikk rett i angrep.

FORBANNET OG FORNØYD: Uwe Rösler var rasende på Vikings forsvarsfeil, men fornøyd med det offensive spillet mot danske OB. Foto: Erling Hægeland
FORBANNET OG FORNØYD: Uwe Rösler var rasende på Vikings forsvarsfeil, men fornøyd med det offensive spillet mot danske OB. Foto: Erling Hægeland Vis mer

- Angrepsmessig bra

Rösler var imidlertid meget godt fornøyd med det offensive spillet til Viking.

- Angrepsmessig var det veldig bra, spesielt i første omgang. Å ligge under 1-2 etter første omgang, var røveri, mener han.

Nicolai Stokholm scoret det første etter at Martin Fillo ble felt. Innbytter Andrius Velicka spilte fram en annen innbytter, Joakim Austnes, som satte inn 2-2 for Viking.

Men så rotet Viking-forsvaret det altså til igjen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media