Rösler møter LSK uten hevnlyst

- Har for stor respekt for dem.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): 13. november i fjor fikk Uwe Rösler og Gunnar Halle overraskende sparken i Lillestrøm. Bare tre dager senere ble Tom Nordlie presentert som ny trener på Åråsen - og i kjølvannet fulgte en rekke beskyldninger om skittent spill i kulissene med Nordlie som en sentral aktør.

Til søndag møter Rösler gamleklubben med sin nye klubb Viking. Og selv om Rösler åpenbart har vært skeptisk til måten han mistet jobben på, avviser han at det vil være en bitter mann som inntar Åråsen.

- Jeg har for stor respekt for dem jeg jobbet med i LSK til å være bitter. Det som skjedde da jeg forlot Lillestrøm er jeg ferdig med. Ingen vonde følelser, understreker tyskeren overfor Romerikes Blad. \'

Ingen kyss

Men han kan ikke nekte for at gjensynet med sin gamle hjemmebane blir spesielt. At Kanarifansen har varslet en hjertelig velkomst gjør nok ikke begivenheten mindre følelsesladet for Rösler.

- Jeg har mange venner på Åråsen, og spillerne kjenner jeg selvfølgelig godt. Siden jeg fikk sparken har jeg ikke hørt ett negativt ord fra dem. Vi har like stor respekt for hverandre. Det vil vi ha på søndag også. Men under kampen blir det ingen kyss. Den vil vi begge vinne, men jeg er sikker på at vi er like gode venner etterpå, sier han til Romerikes Blad.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer