Rösler møtte Viking

- Vi vil vite hva Viking står for, sier agenten.

(Dagbladet.no): Tom Nordlie og Uwe Rösler kan bytte arbeidsgiver. Torsdag kveld er den nylig sparkede LSK-treneren Rösler i møte med Viking, som Nordlie tidligere i dag vraket til fordel for Lillestrøm.

– Viking tok kontakt i går kveld, sa Uwe Rösler til Rogalands Avis etter at han landet på Sola omkring klokka sju i kveld.

20 minutter seinere kom Röslers agent Stig Lillejord med fly fra Bergen, ifølge aftenbladet.no.

- Sonderingsmøte

- Vi vet at det er andre kandidater til trenerjobben i Viking, så dette er å regne som et sonderingsmøte. Vi vil vite hva Viking står for og hva de har å si, sier Lillejord til aftenbladet.no.

Dagbladet.no snakket med Viking-direktør Erik Forgaard like før klokka sju i kveld, og spurte om han kunne bekrefte at klubben skulle møte Rösler.

- Jeg er ikke helt oppdatert, du må nesten snakke med Egil Østenstad, svarte Forgaard.

Ifølge aftenbladet.no, var det Forgaards bil som hentet Rösler og Lillejord på Sola flyplass kort tid etter.

STOLLEKEN? Uwe Rösler møter Viking i Stavanger i kveld. Klubben er på jakt etter ny trener etter at Tom Nordlie overtok sjefsstolen etter Rösler i LSK. Foto: Scanpix
STOLLEKEN? Uwe Rösler møter Viking i Stavanger i kveld. Klubben er på jakt etter ny trener etter at Tom Nordlie overtok sjefsstolen etter Rösler i LSK. Foto: Scanpix Vis mer

Har møtt Thodesen og Semb

Østenstad har tidligere bekreftet at Viking har hatt positive samtaler med Tor Thodesen etter å ha fått tillatelse av Sandefjord.

Nils Johan Semb har også blitt trukket fram som en favoritt til Viking-jobben, og skal også ha vært i samtaler med Viking-ledelsen i løpet av det siste døgnet.

Tidligere Viking-trener Benny Lennartsson sa til Stavanger Aftenblad i dag at han kunne tenke seg å jobbe som spillerutvikler under Semb.

- Som jeg tidligere har sagt, har jeg ingen tro på styret i Viking vil ta meg tilbake etter det som skjedde i 2002, men en jobb som talentutvikler og en rådgiverrolle kunne jeg vurdert. Jeg har en god kjemi med Nils Johan Semb, sier Lennartsson.

Har det ikke travelt

Viking hevder de har bestemt seg for å ta seg god tid til å vurdere kandidatene som er til rådighet på trenermarkedet.

- Vi er i dialog med flere mulige kandidater til trenerjobben. Vi kommer til å bruke den tiden som er nødvendig for å få på plass rett person. Det viktigste er å finne en løsning som er god for Viking. Det er langt viktigere enn at avgjørelsen faller kjapt, sier Østenstad til klubbens egen hjemmeside.

Rösler møtte Viking

• Din mening: Hvilken klubb kommer best ut av det om Rösler og Nordlie bytter plass?