Rösler og Brentford ikke til The Championship

Tapte playoff-finalen på Wembley - Yeovil opp til nivå 2.

STOR SESONG - SUR SLUTT: Uwe Rösler startet sin trenerkarriere i Norge, med jobber i Lillestrøm, Viking og Molde. Nå har han suksess i Brentford, men opprykk ble det ikke i år. Foto:  Lefteris Pitarakis / AP / NTB Scanpix
STOR SESONG - SUR SLUTT: Uwe Rösler startet sin trenerkarriere i Norge, med jobber i Lillestrøm, Viking og Molde. Nå har han suksess i Brentford, men opprykk ble det ikke i år. Foto: Lefteris Pitarakis / AP / NTB ScanpixVis mer

Brentford-Yeovil 1-2 (0-2):

(Dagbladet:) Dette var Uwe Röslers første møte med Wembley. Med Brentford har den tyske manageren gjort en jobb både supportere og journalister har vært strålende fornøyd med.

Laget endte på tredjeplass i League One, og tok seg til playoff-finalen på høydramatisk vis. Der møtte de Yeovil i ettermiddag, og biene fra Vest-London fikk en verst tenkelig start på kampen:

Allerede etter seks minutter tok Yeovil ledelsen etter en strålende avslutning av Patrick Madden. Rett før pause økte byen fra Sør-England til 2-0 ved Dan Burn, og Brentford fikk igjen testet moralen sin.

Den har de vist fram før denne sesongen, og det virket å være en ny, heroisk prestasjon på gang da Harlee Dean reduserte like etter pause. Men det ble med det ene målet for Brentford:

Til tross for at Uwe Rösler dyttet massevis av spillere opp i Yeovil-boksen, og til tross for at dommerne la til seks minutter, så ble det Yeovil som tok den siste plassen i The Championship.

Brentford og Uwe Rösler må på sin side gå løs på enda en sesong i League One.