Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rösler og Rogne ut av europaligaen mot Maribor

Endte sist i gruppa.

HOLDT IKKE: Thomas Rogne og Wigan måtte til slutt gi tapt mot Maribor, og endte med det på sisteplass i gruppa si. Foto: AP Photo/Darko Bandic
HOLDT IKKE: Thomas Rogne og Wigan måtte til slutt gi tapt mot Maribor, og endte med det på sisteplass i gruppa si. Foto: AP Photo/Darko Bandic Vis mer

Maribor vant 2-1 over Wigan i den siste gruppekampen i europaligaen og tok seg videre i turneringen på Wigans bekostning.

Wigan endte sist i gruppe D med sine fem poeng. Rubin Kazan, som var Moldes overmenn i kvalifiseringen, vant gruppe D med overlegne 14 poeng. Maribor fikk sju poeng.

Thomas Rogne spilte hele kampen for Wigan torsdag. Backen pådro seg også et gult kort. Zeljko Filipovic og Dejan Mezga scoret for Maribor.

Wigans målscorer var Jordi Gómez. Han gjorde kampens første mål på straffespark fire minutter før pause, men det holdt altså ikke helt inn.

(NTB)