- Rösler oppfører seg som en idiot

Fagermo raser mot «paranoid» Rösler etter Godset-tap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Strømsgodset - Viking 1-2 (0-0)

(Dagbladet.no): Kampen mellom Strømsgodset og Viking i dag ble til slutt overskygget av en bitter krangel mellom de to trenerne. Godset-trener Dag-Eilev Fagermo var krass i sin kritikk etter hjemmetapet for Viking. Han hadde liten sans for Uwe Röslers oppførsel på sidelinja.

- Det er synd for en klubb som Viking å ha en trener som er paranoid. Han oppfører seg som en idiot på sidelinja, det er synd for norsk fotball, sa Fagermo til TV2 etter kampen.

De to trenerne hadde flere verbale sammenstøt på sidelinja gjennom kampen, ikke minst etter en duell der Viking-spiss Hannes Sigurdsson kunne fått sitt andre gule kort.

Etter kampen hjalp det neppe at det var nettopp islendingen som bare minutter etter situasjonen satte inn vinnermålet, fem minutter før slutt.

Rösler på sin side var rasende på det han oppfattet som Fagermos oppfordringer til dommeren om å vise ut islendingen.


- Han hører til en trenertype i Norge som alltid snakker om andre klubber. Jeg tror ikke han har lært å oppføre seg, sa en hissig Rösler etter kampen.

Og fortsatte med å slakte Godsets stil.

- Det er helt klart den verste spillestilen jeg har sett så langt i tippeligaen denne sesongen. De spilte bare langpasninger fram mot Kovacs hele kampen, sa Viking-treneren før han stormet bort.

- DU ER DUM, - NEI, DET ER DU SOM ER DUM Dag Eilev Fagermo og Uwe Rösler havnet i munnhugeri både under og etter dagens kamp mellom Strømsgodset og Viking. Gjestene vant til slutt 2-1. Foto: SCANPIX
- DU ER DUM, - NEI, DET ER DU SOM ER DUM Dag Eilev Fagermo og Uwe Rösler havnet i munnhugeri både under og etter dagens kamp mellom Strømsgodset og Viking. Gjestene vant til slutt 2-1. Foto: SCANPIX Vis mer

Etter tre strake seire ligger Viking på tredjeplass før morgendagens kamper.

Ijeh vant Peter-duellen

Vikings Peter Ijeh og Strømgsgodsets Peter Kovacs var spissene som skulle sørge for målene for sine lag i Drammen i dag.

Begge hadde sjanser, men det var Vikings Ijeh som ble kampens profil, med en ekte goalgetterscoring utliknet han Godsets ledelse, og sammen med spisskollega Hannes Sigurdsson, snudde han kampen.

Mens Kovacs sleit med å prege kampen, viste Ijeh seg fra sin beste måljegerside allerede etter få minutter. Han møtte et perfekt innlegg fra Søren Berg vakkert med panna, men desvere for gjestene smalt ballen i tverrliggeren og ned på streken før forsvaret fikk klarert. 

Ungareren måtte vente helt til det var spilt 43 minutter før han truet gjestenes mål. Etter et vakkert angrep fikk han avsluttet på volley fra 10-12 meter, men skuddet spratt ufarlig over.

Selvmål

Viking var fantastisk effektive i andre omgang, og to sjanser førte til to scoringer. Og et selvmål.

Maurice Ross var den uheldige Viking-spilleren som sendte et langt gjennomspill fra André Bergdølmo i vakker volleybue over keeper Austbø.

- Det var skuffende å se den gå inn, jeg prøvde bare å komme på ballen, desverre gikk den i feil retning. Takk gud så viste gutta karakterstyrke og kjempet seg tilbake.

- Kanskje for aggressiv
Til slutt var det Sigurdsson, som først hadde fått gult for en farlig høy albue i en hodeduell, og rett etter gikk inn i en takling med knottene først, som satte spikeren i Godset-kista.

Islendingen kjempet seg til plass i feltet og sendte en volley i en bue over keeper Espen Johnsen. Selv innrømmer han at han kanskje var heldig som fikk være på banen kampen ut.

- Det var kanskje litt for aggressivt, jeg hadde kanskje fortjent et gult kort til, sier Sigurdsson selv til TV2.

På overtid ble Godsets Glenn Andersen utvist etter en felling av Ijeh som sistemann.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer