Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rösler på vei til Stavanger

I nye Viking-møter i dag og i morgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Uwe Rösler er stadig nærmere jobben som Viking-trener.

Dagbladet.no snakket med den tidligere LSK-treneren før han satte kursen mot Stavanger i ettermidddag. Rösler sier at han skal i nye samtaler med Viking.

Han har ennå ikke fått noe tilbud fra klubben.

- Det er mange ting vi trenger å snakke om, forrige møte varte bare tre-fire timer. Vi skal snakke sammen i dag og i morgen, sier Rösler til Dagbladet.no.

Glad for invitasjon

38-åringen forteller at han forventer svar fra Viking om klubbens ambisjoner, økonomi, planer for støtteapparat og mulighetene for å forsterke laget.

- Jeg er veldig glad for at jeg er invitert over igjen, sier Rösler.

Ifølge Stavanger Aftenblad møttes styret i Viking Fotball ASA kl. 12 på Viking stadion for å fatte en beslutning i trenerspørsmålet. De fikk da levert innstillingen fra klubbens trenerkomité, som består av sportsleder Egil Østenstad, direktør Erik Forgaard og styremedlem Ulf Karlsen.

NYE SAMTALER: Uwe Rösler vil gjøre Viking til en toppklubb i Norge, men ønsker å få klarhet i hvilke rammebetingelser en ny trener får hos siddisene. Foto: Scanpix
NYE SAMTALER: Uwe Rösler vil gjøre Viking til en toppklubb i Norge, men ønsker å få klarhet i hvilke rammebetingelser en ny trener får hos siddisene. Foto: Scanpix Vis mer

Avisa skriver i sin nettutgave at de vet at innstillingen inneholder navnet Uwe Rösler. Dersom styret slutter seg til komitéens innstilling, vil tyskeren presenteres som Viking-trener alt i kveld eller i morgen.

Og Rösler er meget interessert i Viking-jobben, men legger ikke skjul på at han som trener også stiller krav til en framtidig arbeidsgiver.

- Viking har et stort potensiale. Jeg tror alle vet at jeg er interessert i gjøre Viking til et topplag i Norge.

Stor avgjørelse

- Det er en stor avgjørelse for meg og min familie. Jeg vil vil ha en avklaring på alle spørsmål jeg har, sier Rösler til Dagbladet.no.

Han kommer ikke til å forhandle med Viking om sin kontrakt.

- Agenten min tar seg av det, sier den tidligere Manchester City-spissen.

Som Dagbladet.no skrev tidligere i dag, har Gunnar Halle allerede fått en forespørsel av sin gamle sjef om å bli med på flyttingen fra øst til vest.

image: Rösler på vei til Stavanger

- Jeg vil gjerne ta med meg Gunnar. Vi er gode venner og jobber godt sammen. Det vil være en stor fordel, sier Rösler.

Hele Norges coronakart