Rösler reiste hjem til Tyskland

Viking-trenerens far er sjuk.

(Dagbladet.no): Uwe Röslers far er alvorlig sjuk, og Viking-treneren har reist hjem til Tyskland.

Derfor er det også usikkert om han vil lede kampen mot Tromsø på søndag.

- Det er umulig å si nå om han blir med på den kampen. Det er liten vits i å ha med en trener som av naturlige årsaker vil ha hodet en helt annen plass, sier sportsdirektør Egil Østenstad til Aftenbladet.no.

I Röslers fravær er det assistenttrenerne Gunnar Halle og Roger Nilsen som leder treningene denne uka - og de kan også få lederansvaret under kampen på søndag.

 - Vi har to gode trenere utenom Uwe. De har ingen problemer med å lede laget dersom han ikke blir med, fastslår Østenstad overfor lokalavisa.

Hvis duoen Nilsen/Halle får hovedansvaret for å lede laget mot Tromsø, ligger det for øvrig an til en trenerduell mellom brødrene Roger og Steinar Nilsen.

HJEMME I TYSKLAND: Uwe Rösler far er blitt sjuk, og Viking-treneren har derfor reist hjem. Dermed er det også usikkert om han kan lede stavangerlaget mot TIL på søndag. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX
HJEMME I TYSKLAND: Uwe Rösler far er blitt sjuk, og Viking-treneren har derfor reist hjem. Dermed er det også usikkert om han kan lede stavangerlaget mot TIL på søndag. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX Vis mer
Rösler reiste hjem til Tyskland
KLART FOR BRØDREDUELL? Tromsø-trener Steinar (med ryggen til) og Viking-assistenttrener Roger Nilsen - her under en landslagstrening i 1998 - kan få hovedansvaret for hver sine lag på søndag.