Rösler takker RBK for gratis motivasjon

Henriksen var eplekjekk.

(Dagbladet.no): - Det er et godt og organisert lag, men vi er et mye bedre fotballag enn Viking, kjekket RBK-assistent Trond Henriksen seg overfor 100% Fotball på fredagens trening.

Uttalelsen er som musikk i ørene til Viking-trener Uwe Rösler.

Han lover å bruke utsagnet for hva det er verdt foran kveldens oppgjør på Lerkendal.

- Vi bor i et fritt land, og han kan si hva han vil. Men det er ingen tvil om at Rosenborg er gode til å motivere andre lag, sier Rösler til Aftenbladet.no.

RBK i poengnød

Han håper Henriksens uttalelse vil gi ekstra drivkraft i jakten på tre poeng.

- Jeg skal sørge for at samtlige spillere har fått med seg dette. Slike ting er veldig motiverende for oss, og vi blir ekstra tent av dette, lover tyskeren.

Rosenborg er imidlertid i større poengnød enn Viking. Trønderne er hele ni poeng bak serieleder Stabæk, i gullsesongen i fjor var de sju poeng bak Brann etter halvspilt serie.

EKSTRA TENNING: Uwe Rösler vil bruke Trond Henriksen-uttalelsen for hva den er verdt foran kveldens storkamp på Lerkendal. Foto: Thomas Rasmus Skaug/Dagbladet
EKSTRA TENNING: Uwe Rösler vil bruke Trond Henriksen-uttalelsen for hva den er verdt foran kveldens storkamp på Lerkendal. Foto: Thomas Rasmus Skaug/Dagbladet Vis mer

Må ta mer poeng hjemme

Det er som kjent lenge siden Lerkendal var en festning, og i år har RBK avgitt hjemmepoeng mot Strømsgodset, Fredrikstad, Lillestrøm og Aalesund.

Siste hjemmeseier kom så seint som 16. mai. Det vil Roar Strand gjøre noe med.

- Vi har rotet bort alt for mange poeng her hjemme. Med normal uttelling ville vi vært hele der oppe. Jeg ser virkelig fram til kampen i kveld, sier Strand til rbk.no.

Viking er bare fire poeng bak Stabæk etter en sterk avslutning på vårsesongen.

Rösler takker RBK for gratis motivasjon
<B>MYE BEDRE ENN VIKING:</B> Det mener RBK-assistent Trond Henriksen.