Rösler vil ha med seg Koren til Viking

- Naturlig at jeg tar en prat med ham.

(Dagbladet.no): Viking-trener Uwe Rösler kan ta med seg sin beste spiller fra Lillestrøm til Viking. Han varsler at han vil snakke med Robert Koren i nær framtid.

- Koren er en meget god spiller som jeg har stor sans for. Det er derfor naturlig at jeg tar en prat med ham om framtiden, sier Rösler til Stavanger Aftenblad.

Treneren beskriver forholdet mellom ham og den slovenske midtbanestjerna som fint og profesjonelt.

- Jeg er veldig fornøyd med at Gunnar Halle og jeg har klart å utvikle Koren til en toppspiller, sier Rösler.

Må styrke troppen

Han bekrefter at Koren er en av tre-fire spillere han har drøftet med Viking-ledelsen allerede.

Rösler sier han ønsker seg en bredere tropp, og at det er noe han vil klubben skal gjøre noe med. Men ikke for enhver pris.

- Jeg er ingen stor fan av å fylle opp troppen bare for å fylle den opp. Det er viktig å huske at det allerede finnes mange dyktige spillere i Viking. Disse skal få sjansen til å vise hva de kan. Alle starter med blanke ark, sier Rösler.

Rösler vil ha med seg Koren til Viking

Mifsud sa nei til Start

To andre spillere som er ledige på markedet er Tromsøs midtbanespiller Patrice Bernier og Lillestrøm-spiss Michael Mifsud.

Start har vært i dialog med begge, men har fått beskjed om at de ønsker seg til utenlandske serier, skriver Fædrelandsvennen i dag.

VIL DU BLI MED? Under ledelse av Uwe Rösler har Robert Koren vokst fram som Tippeligaens kanskje beste spiller. Nå vil Rösler høre om Koren vil bli med ham til Viking. Foto: Scanpix
VIL DU BLI MED? Under ledelse av Uwe Rösler har Robert Koren vokst fram som Tippeligaens kanskje beste spiller. Nå vil Rösler høre om Koren vil bli med ham til Viking. Foto: Scanpix Vis mer