Rösler vil ha Tevez vekk fra City

Selv om det ødelegger sesongen.

VIL HAN EGENTLIG VEKK? Eller er Carlos Tevez bare en brikke i agentens ønske om hevn mot City-ledelsen etter at han har blitt fratatt innflytelse over klubben. Foto: Darren Staples, Reuters/Scanpix
VIL HAN EGENTLIG VEKK? Eller er Carlos Tevez bare en brikke i agentens ønske om hevn mot City-ledelsen etter at han har blitt fratatt innflytelse over klubben. Foto: Darren Staples, Reuters/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tidligere City-spiss Uwe Rösler har flyttet tilbake til Manchester-området og følger oppstyret rundt Carlos Tevez tett.

- Det er veldig skuffende. Altfor mange ganger havner City i overskriftene av feil grunner. De siste par kampene har de vært i god form. Det blir for mange forstyrrelser, sier Rösler til Dagbladet.

For selv om Tevez er meget populær blant City-supporterne, mener Rösler at argentineren ikke tar det ansvaret han skal utenfor banen.

- Carlos dyrkes som et idol av alle supportere. Han er en god leder på banen, men som kaptein har han også et ansvar utenfor banen. I øyeblikket lever han ikke opp til det, mener tyskeren.

- Sier selv han vil vekkDen norske overgangskonsulenten Tor-Kristian Karlsen bor i London, og følger også engelsk fotball tett. Han er blant de som mener Tevez selv ikke har så mye av skylden for oppstyret rundt hans person.

- Det er ingen hemmelighet at personer rundt Tevez ikke er veldig velkomne hos City. Det har pågått en stund. Det får vel klubben igjen for nå. De hadde stor innflytelse under Mark Hughes. Tevez' agent Kia Joorabchian er også agent for Hughes. Da City ville rydde opp i dette, er det klart at det var upopulært. Da blir det krig, og det har pågått en stund nå, sier Karlsen til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer