Rösler vil ikke selge Sundgot

På kollisjonskurs med Fjørtoft.

(Dagbladet.no): LSK-trener Uwe Rösler er ikke på linje med LSK-manager Jan Åge Fjørtoft. I går ble det klart at Arild Sundgot selges til Stabæk for opptil fire millioner kroner, dersom spissen selv aksepterer overgangen.

I dag ber Rösler sin toppscorer om å si nei, og regner med at 27-åringen blir LSK-spiss også neste år, skriver Romerikes Blad.

- Jeg ble informert etter at klubben hadde akseptert budet fra Stabæk, og jeg må innrømme at det kom overraskende. Jobben min er det sportslige, og jeg var krystallklar da jeg sa til Jan Åge Fjørtoft at dette ikke er noe jeg ønsker. Mr. Fjørtoft har et talent for «ødelegge» folks ferie, sier Rösler.

Den tyske trenere vil heller selge en av klubbens fem andre spisser. Men han erkjenner at kjøp og salg av spillere ligger utenfor hans ansvarsområde.

Röslers budskap gjør det likevel usannsynlig at Sundgot blir Stabæk-spiss.

- Jeg har ikke på noe tidspunkt hatt noen planer om å forlate LSK. Alle drømmer om utlandet, og det gjør også jeg. Men andre norske klubber har jeg aldri vurdert å gå til, sier Sundgot til avisa.

Sundgot er på ferie og har ennå ikke bestemt seg for om han forlater Åråsen.

• Din kommentar: Gjør LSK lurt i å kvitte seg med Sundgot?

TRENER UVITENDE OM SUNDGOT-SALG: Her scorer Arild Sungot i cupfinalen. Nå kan han være på vei til Stabæk, dersom Uwe Rösler ikke blir bønnhørt. Foto: Scanpix
TRENER UVITENDE OM SUNDGOT-SALG: Her scorer Arild Sungot i cupfinalen. Nå kan han være på vei til Stabæk, dersom Uwe Rösler ikke blir bønnhørt. Foto: Scanpix Vis mer
PÅ FERIE: Uwe Rösler ferierer i Sør-Europa og ble tatt på senga da manager Jan Åge Fjørtoft gjorde avtale med Stabæk.