GIR SEG ALDRI: Uwe Röslers Brentford nekter å tape. I går tok de ett poeng i en kamp hvor tre spillere ble utvist. Foto: Keith Hammett
GIR SEG ALDRI: Uwe Röslers Brentford nekter å tape. I går tok de ett poeng i en kamp hvor tre spillere ble utvist. Foto: Keith HammettVis mer

Röslers ni menn reddet uavgjort i siste liten

Holder liv i opprykkshåpet i League One.

(Dagbladet:) Før gårsdagens oppgjør la manager Uwe Rösler vekt på at Brentford hadde muligheten til å spille seg opp i The Championship uten hjelp. Da måtte de vinne de siste tre ligakampene.

Med gårsdagens 2-2-resultat på Bramall Lane er forutsetningene annerledes. Nå må Brentford trolig ta seks poeng på sine to siste kamper - mot Hartlepool borte og topplaget Doncaster hjemme. Samtidig vil det ha betydning hvordan Doncaster gjør det i nest siste runde, og hvordan toer Bournemouth gjør det i sine to avsluttende oppgjør.

Men Brentford ligger på tredjeplassen, og er sikret playoffdeltakelse uansett.

Tre røde kort
Kampen i går ble dramatisk - foran 23 431 tilskuere:

I de siste 22 minuttene av første omgang ble det utdelt totalt åtte gule kort. I den perioden scoret også Brentford kampens første mål.

Fem minutter ut i andreomgangen kom det første av i alt tre røde kort, da Brentfords Tony Craig fikk direkte rødt kort etter håndgemeng inne i eget målfelt. Sheffield United misset den påfølgende straffen, men scoret to ganger seinere i omgangen.

Så fikk også hjemmelaget én spiller utvist, men det var ti mot ti bare i fem minutter - før nok en Brentford-spiller ble sendt i dusjen.

- Massivt poeng
Men Nimanns-Brentford nektet å gi seg, og ett minutt før slutt sørget innbytter Bradley Wright-Phillips for utlikning.

- Vi produserte sjanser med én spiller mindre, og det spillerne vet hvor gode og friske de er. Kollektivt var vi fantastiske. De røde kortene gjorde det vrient for oss, men vi fant en ny giv, og fortjente å få med oss noe fra denne kampen, sa Brentford-manager Rösler etterpå, ifølge lokalavisa Ealing Gazette.

- Det er et massivt poeng for oss nå på slutten av sesongen, og et bevis på hvor langt vi er kommet. Men vi må lære oss å holde hodet kaldt og spille vårt spill. Våre kvaliteter vil sørge for resten, sier den tidligere LSK-, Viking- og Molde-treneren Rösler.