Ruben Kristiansen sa nei til ny Tromsø-kontrakt

- Ballen ligger hos TIL, sier landslagsbacken.

 PÅ IS:  - Ballen ligger hos TIL, sier Ruben Kristiansen, som ikke ønsker å forlenge kontrakten med Tromsø før fellesferien. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
PÅ IS: - Ballen ligger hos TIL, sier Ruben Kristiansen, som ikke ønsker å forlenge kontrakten med Tromsø før fellesferien. Foto: Heiko Junge / NTB scanpixVis mer

Landslagsbacken Ruben Kristiansen ville ikke ha ny kontrakt med Tromsø nå. I Tromsø er man skuffet over at han ikke ville skrive under før fotballferien.

Det er iTromso.no som skriver at Kristiansen rett og slett ikke var spesielt interessert i å sette navnetrekket sitt på en ny kontrakt med «Gutan».

- Ruben har sagt at han ikke er klar til å skrive under nå. Da legger vi det på is inntil videre, sier sportssjef Svein Morten Johansen til iTromso.no.

Det ligger ikke noen stor dramatikk i at Kristiansen ikke ville skrive under nå, for han har kontrakt med Tromsø til ut 2014-sesongen, så ingenting tyder på at landslagsspilleren kommer til å forlate Alfheim med det første.

- Saken er slik at ballen ligger hos TIL, hvis man kan bruke et fotballuttrykk på det, sier Ruben Kristiansen selv i en kommentar.

(NTB)