Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rubens lurte alle fra 18. spor

Rubens Barrichello var alene om å ikke å bytte til regndekk under Tyskland Formel 1 Grand Prix i går. Det ga ham seieren i går.

For første gang vant den 28-årige brasilianeren et Formel 1-løp.

- Det kjennes fantastisk. Kunne ikke tro mine egne øyne da jeg så målflagget, sier han.

Strigråt

Barrichello strigråt på seierspallen og etterpå tilegnet han seieren til legenden Ayrton Senna. Seieren kom i hans 123. Grand Prix-løp. Etter sju år i Formel 1. Barrichello gikk fra Jordan og Stewart-stallen til Ferrari før sesongen.

- De siste rundene var de lengste i mitt liv. Det er bare helt fantastisk, sier Barrichello.

Seieren kom etter en oppsiktsvekkende lagavgjørelse om å ikke bytte til regndekk. Alene ble Barrichello kjørende rundt på sine tørrdekk.

Nedtur for Schumi

Michael Schumacher falt for eget grep da han ble påkjørt i starten idet han var i ferd med å skifte posisjon. For det tyske publikummet var Schumachers uhell i startfasen en real nedtur. Etter VM-runden på Hockenheim, er det mye som tyder på at nye regler vil forby sporskifte i starten av løpet.

I VM-sammendraget leder Michael Schumacher fortsatt, men nå er det bare to poeng som skiller til David Coulthard og Mika Häkkinen som deler andreplassen. Barrichello på fjerdeplass ligger bare åtte poeng de to igjen.

Neste VM-runde går i Budapest om to uker.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media