Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rudi glitrer

MANCHESTER (NTB): Engelsk presse har oppdaget Petter Rudis kvaliteter og skamroste ham etter Sheffield Wednesdays 2-1 over Newcastle i går. - Jeg har spilt sånn lenge, fastslår han selv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er godt nytt for landslagssjef Egil Olsen, som bekymres over antallet VM-kandidater som ikke får plass på sine klubblag. Rudi har valgt å gå til en middelhavsfarer i England, og har på kort tid fått en meget sentral posisjon på laget.

- Man må finne en balanse. Klubben man velger bør være best mulig, men ikke så god at man ikke får spille. Det ser ut til at jeg har truffet bra.

- Jeg stortrives, både sosialt og sportslig. Jeg får stor tillit av manager Ron Atkinson og liker spillestilen vår. Vi skal raskt i angrep, forteller Rudi, som fikk et spark i leggen i gårsdagens oppgjør og derfor nøyde seg med lett jogging under landslagets trening i Blackburn i dag.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!