Rudi irritert på Drillo-rop

Norske fotballmillionærer opplevde sin svarteste mandag på lenge da de sjekket ut av spillerhotellet morgenen etter 1-3 for Latvia. Dukknakkede og uten særlig snakkelyst reiste de hvert til sitt. Petter Rudi var fortsatt irritert på tilskuernes rop etter Nils Johan Sembs forgjenger.

Da han ble vinket av banen til fordel for Håvard Flo ti minutter før slutt reagerte mange av de 12.000 på Ullevaal med å applaudere spillerbyttet.

- Jeg bryr meg ikke om at folk piper på meg, men det er mye verre at de roper etter Drillo. Nils Johan Semb kan verken score eller hjelpe oss i forsvar, sa Petter Rudi til NTB.

- Hvis folk behøver denne formen for å reagere, får det være deres sak, fortsatte Rudi. - I 1. omgangen synes jeg vi fikk bra støtte fra tribunene. Da Latvia gikk opp til 3-1 var det sikkert ikke så gøy å se på.

Hardt

Han våknet opp til hard medfart i spillerkritikkene, og var ikke uenig i dommen.

- Jeg synes ikke jeg spilte godt, og jeg føler ansvar for det første målet. Da burde jeg ha gått lenger med ballen framfor å gi den fra meg.

Onsdag er han tilbake i den engelske toppseriehverdagen for Sheffield Wednesday. Heller ikke der er situasjonen på topp etter tap i to av de tre første ligakampene.

Motstander på utebane er Lars Bohinens Derby som ikke har spilt annet enn uavgjort denne sesongen.

(NTB)