Rudi og Bohinen friskmeldte

Rudi frisk igjen etter at han røk leddbåndet for fire uker siden. Men han spiller ikke. Sheffield Wednesdays kamp mot Southhampton i morgen. Klar til kamp er derimot Derbys Lars Bohinen.

Petter Rudi er tilbake i trening etter at et leddbånd i ankelen røk for fire uker siden. Sheffield Wednesday-proffen starter som innbytter mot Southampton lørdag.

- Jeg er glad at ingen i klubben presser meg på noen måte til å spille. Det ville bare være dumt å ta noen sjanser nå. Men at jeg kan komme inn som innbytter mot Southampton har jeg ingen ting imot, sier Petter Rudi til NTB.

Inneværende uke har den tidligere Molde-spilleren trent to ganger med laget sitt. Det synes manager Danny Wilson var for lite til å ta ut Rudi i førsteelleveren.

- Beinet er ikke som før, men jeg tror det skal bli helt bra med litt mer tid på meg. For tiden må jeg tape slik at det ser ut som om beinet er gipset, sier Petter Rudi.

25-åringen røk leddbåndet i ankelen i kamp mot Middlesbrough for fire uker siden.

Bohinen klar Endelig er Lars Bohinen klar til kamp igjen etter et trått skadeopphold. Mot Leeds lørdag er Derby-spilleren trolig med fra start.

Tre uker er gått siden Lars Bohinen spilte kamp sist. I mellomtiden har han vært til utallige behandlinger.

- Ryggen min skrangler fortsatt litt, men det forhindrer meg ikke i å trene. Dermed er jeg tilgjengelig for manager Smith mot Leeds lørdag, skriver Bohinen på sin egen internett-side.

Derby sliter for tiden med resultatene, etter at laget imponerte voldsomt i serieinnledningen. Men sist helg spilte Derby uavgjort 1-1 mot Manchester United.

- Slik det ser ut for øyeblikket spiller jeg mot Leeds. Kondisjonen er ikke helt på topp, men jeg regner med å flyte litt på entusiasme og spilleglede. Deretter har jeg heldigvis en uke på å komme til hektene, sier Lars Bohinen.

(NTB)