Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rudi satt ut av laget

Petter Rudi spiller neppe morgendagens cupkamp. Midtbanespilleren kan ha spilt sin siste Molde-kamp.

30. juni går Rudis Molde-kontrakt ut. Han har foreløpig ikke bestemt seg for han skal gjøre videre. Derfor står han over cupkampen mot Skarbøvik i morgen, skriver Romsdals Budstikke.

Han vil istedet bruke tida til å ta en avgjørelse. Dessuten er det en gylden mulighet for trener Gunder Bengtsson å kjøre inn en ny midtbane.

- Dersom Petters samtaler med Molde ikke er avsluttet til onsdag, kommer han trolig ikke til å spille. Vi må også tenke på hvilket lag vi skal stille mot Viking, bekrefter Bengtsson.

- Det kan godt hende at jeg ikke spiller onsdag. Jeg må bruke denne uka til å bli ferdig med alt som har med framtida å gjøre, sier Rudi til Romsdals Budstikke.

I tillegg til Molde er Trond Sollieds FC Brugge et av alternativene for Rudi. Mer enn det vil ikke landslagsspilleren røpe.

(Dagbladet.no)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling