Rudi strålende mot Lyn

Molde var klart best og slo Lyn fortjent 2-0. Petter Rudi synes kampen minnet om Moldes storhetstid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Molde-Lyn 2-0 (1-0).

Mål: 1-0 Petter Rudi (16), 2-0 Marcus Andreasson (87). Lyn, som av mange er utropt til medaljekandidat i Tippeligaen i år, ble rett og slett et nummer for små mot et inspirert Molde-lag, anført av en glitrende Petter Rudi. Han var banens desidert beste spiller, og publikum hyllet hjemmelaget med stående applaus. Det er lenge siden sist.

Landslagstrener Åge Hareide så selv kampen, men er forsiktig med kommentarene i forhold til Rudi, som kan aspirere til en plass på landslaget igjen.

- Storhetstiden

- Dette minnet meg litt om Moldes storhetstid, sa Petter Rudi til NTB etter kampen.

Han scoret selv det første målet etter 16 minutter på et innlegg fra Øyvind Hoås. Mål nummer to kom på corner i annen omgang, og det var midtstopper Marcus Andreasson som headet i mål etter 87 minutter.

Molde var helt suverene den første halvtimen, og var også klart best det meste av annen omgang. Lyn hevet seg noen hakk etter at Kihlberg forlot Moldes midtbane og Øyvind Leonhardsen kom inn på Lyns midtbane, men Lyn klarte ikke å utnytte overtaket så lenge det varte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer