Rudi til Molde

Petter Rudi trekker i Molde-trøya, på dagen to og et halvt år siden hans siste kamp for klubben.

Rudi, som vender tilbake til moderklubben etter et opphold i østerrikske Austra Wien, har skrevet under en treårs-kontrakt med klubben, melder Molde fotballklubb på sin hjemmeside.

Rudis siste kamp for moldenserne var for nøyaktig to og et halvt år siden, mot Brann 22. juni 2001. Rudi har 277 kamper for Molde.

Nye

Ytterligere to spillere er klare for Molde i dag. Midtstopperen Marcus Andreasson har signert for klubben etter to og en halv sesong i Bryne, Martin Høyem melder formell overgang fra Rosenborg. Andreasson har også en karriere fra svensk og engelsk fotball bak seg.

- Det ser ut til å bli en tre års kontrakt. Jeg tror det blir bra i utviklingen min å dra til Molde. De nye trenertypene virker interessante, sier Marcus Andreasson til Aftenbladet.

Høyem, som har vært på utlån fra trønderne i høst, skal ha imponert Molde-trener Reidar Vågnes så stort at Vågnes ønsket å beholde ham på Røkkeløkka.

Romsdalsklubben trengte forsterkninger etter at både Petter Christian Singsaas og Tobias Carlsson forlot klubben i høst.

(Dagbladet.no)

I BLÅTT OG HVITT IGJEN: Petter Rudi vender tilbake til moderklubben Molde. Her kjemper han om lærkula med Jahn Ivar «Mini» Jacobsen - så langt tilbake som i 1996. Foto: SCANPIX