Rufsete Thorkildsen begynner å prikke inn VM-formen

- Manglet det lille ekstra.

HÅRREISENDE:  Andreas Thorkildsen i full fart under dagens Diamond League-stevne i Monaco. Foto: sebastien Nogier / EPA / NTB Scanpix
HÅRREISENDE: Andreas Thorkildsen i full fart under dagens Diamond League-stevne i Monaco. Foto: sebastien Nogier / EPA / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Andreas Thorkildsen mente han leverte stabilt og var i nærheten av godfølelsen, da han ble nummer tre under Diamond League-stevnet i Monaco fredag. Hans beste kast var på 83,71 meter.

Verken Thorkildsen eller noen andre var i nærheten av å gjøre noe med vinnerkastet til Vitezslav Vesely. Tsjekkeren fikk et treff på 87,68 meter allerede på sitt annet forsøk.

- Han er teknisk veldig bra om dagen. Han er tilbake fra skade og gjør det smart. To kast og ferdig med det, sa Thorkildsen til NTB om Vesely.

- Frustrerende Nordmannen hadde bestenotering i fjerde omgang, men lå ellers rundt på 82-tallet. Det var langt fra godt nok til å tukte Vesely, men lovet samtidig noe godt for Thorkildsen.

- Dette var det nærmeste jeg har vært i år når det kommer til å levere stabile kast. Jeg hadde hele veien følelsen av å være i nærheten av noe ordentlig, men den siste lille «punchen» kom aldri. Det var egentlig frustrerende nært, mente Thorkildsen.

Dmitrij Tarabin fra Russland tok annenplassen. Hans beste kast var på 84,33 meter.

Snart VM Neste gang spyd for menn er på Diamond League-programmet er i Brussel 6. september. Før den tid skal Thorkildsen til friidretts-VM i Moskva. Han skal bruke de neste ukene godt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.