ORIGINALEN OG KOPIEN: Nord-Koreas diktator Kim Jong-un er avbildet til venstre - mens en kopi herjet under et rugby-arrangement i Hong Kong denne helga. Foto: NTB Scanpix
ORIGINALEN OG KOPIEN: Nord-Koreas diktator Kim Jong-un er avbildet til venstre - mens en kopi herjet under et rugby-arrangement i Hong Kong denne helga. Foto: NTB ScanpixVis mer

Rugby-tilskuer kledde seg ut som Kim Jong-un: - Jeg klinte med 30 jenter

Tilskuer ble snakkis.

(Dagbladet): Under Rugby Seven-arrangementet i Hong Kong i helga vant Fiji 33-19 mot New Zealand. Idrettsstevnet regnes som et av årets største i Hong Kong med rundt 120 000 besøkende - og det er nettopp en tilskuer som er blitt den store snakkisen i dagene etterpå.

Mannen som går under navnet Jeremy var nemlig utkledd som Nord-Koreas leder Kim Jong-un - og dro fordeler deretter.


- Jeg tok noen runder nede på tribunen og det var noen som ba folk gi plass for «den øverste leder». Folk ble helt gale, sier Jeremy til avisa South China Morning Post.

Populær Stuntmannen jobber til vanlig som finansmann i Hong Kong og var trolig en av de mest avbildede etter helgas rugby-stevne. Både i sosiale medier og andre nyhetssteder ble Jeremy en snakkis.

Og han ble en populær mann på tribunen.

- Jeg klinte med 30, kanskje 40 jenter som «den øverste leder». Jeg fatter ikke hvorfor jentene ble så glade i meg, sier Jeremy.

Kanskje slutt Jeremy er derimot ikke den eneste som har utført stuntet. Tidligere har «Howard» gjort det samme.

Helgas påfunn kan derimot fort ble Jeremys siste som Kim Jong-un.

KOPI: Howard kledd ut som Kim Jong-un under rugby-arrangement i Hong Kong. Foto: AP Photo/Kin Cheung
KOPI: Howard kledd ut som Kim Jong-un under rugby-arrangement i Hong Kong. Foto: AP Photo/Kin Cheung Vis mer

- Dette er ikke noe jeg vil satse på. Det var bare for morsomhetens skyld, sier Jeremy, som også er omtalt i News.com.

Kim Jong-un er for øvrig Nord-Koreas leder og diktator. Han er sønn av Kim Jong-il og overtok som statsleder etter farens død den 17. desember 2011.

VANT: Fiji-spillerne feirer seieren i Hong Kong.  Foto: REUTERS/Bobby Yip
VANT: Fiji-spillerne feirer seieren i Hong Kong. Foto: REUTERS/Bobby Yip Vis mer

PS: Rugby sevens er en variant der det spilles med sju spillere på banen, ikke 15 som praktiseres i tradisjonell rugby. Sporten er annerkjent som OL-øvelse og er på programmet i OL 2016.