Rugbyspiller ba om unnskyldning etter dette stuntet

Lagde «kaninører» bak ryggen på Storbritannias statsminister.

 FINN ÉN FEIL:  Den britiske landslagsspilleren i rugby, Manu Tuilagi, forsøkte å være morsom da laget hans Irish Lions var på besøk hos Storbritannias statsminister David Cameron mandag. Foto: REUTERS / Chris Harris / Pool
FINN ÉN FEIL: Den britiske landslagsspilleren i rugby, Manu Tuilagi, forsøkte å være morsom da laget hans Irish Lions var på besøk hos Storbritannias statsminister David Cameron mandag. Foto: REUTERS / Chris Harris / PoolVis mer

British og Irish Lions rugbyspiller Manu Tuilagi, har bedt om unnskyldning etter at han var i det litt for spøkefulle hjørnet overfor Storbritannias statsminister David Cameron under et besøk til statsministerens kontor i London mandag.

Rugbylaget var på plass i hovedstaden for å feire lagets seier over Australia tidligere i sommer.

Da spillere og ledere skulle posere på et bilde sammen med Cameron, bestemte Tuilagi seg for å lage så kalte «kaninører» bak ryggen på statsministeren.

Bildet har allerede vakt oppsikt på de britiske øyer, og i går kveld ba den Samoa-fødte briten om unnskyldning via sin Twitter-konto:

«Jeg ber om unnskyldning for at jeg tullet på bildet. Det var ikke vondt ment. Flott dag i Downing Street. Takk til statsministeren som tok imot oss», skrev rugbyspilleren på det sosiale nettstedet.

Dette er for øvrig ikke første gang Tuilagi har havnet i trøbbel. For to år siden fikk han 3000 pund i bot etter å ha hoppet fra ei ferge under Rugby-VM i New Zealand for to år siden.