Rugbyspiller utestengt for å bitt motstanderen i penis

- Det var noe hud som var borte.

(Dagbladet): Den tidligere rugbystjernen Anthony Watts vet å holde seg i rampelyset, selv etter at han er ferdig i Australias øverste divisjon.

Under en kamp mellom sitt lag Tugun Seahawks og Bilambil Jets i Gold Coast Rugby League den 1. september skal Watts ha bitt en motstander i penisen.

TV-bildene fra kampen viser hvordan Jets-spilleren ruller i smerte etter episoden, skriver lokalavisa Gold Coast Bulletin.

Manglet hud Avisen skriver at en ligarepresentant forteller at spilleren dro ned shortsen for å vise dommeren skaden, og beskriver et relativt stygt sår.

- Han må nok passe på så det ikke blir infisert. Det var hud som var borte, forteller liga-representanten.

Etter høringen hos rugby-ligaen i går kveld, fikk den tidligere NRL-spilleren vite at han er utestengt i åtte kamper for bitingen.

Anthony Watts nekter for at penis-bitingen har funnet sted, fortalte hans advokat før høringen.

- Han nekter for at det har vært noen som helst biting har skjedd. Hvis han har kommet i kontakt med det påpekte området hos denne mannen, så beklager min klient dette, sier advokat Mark Williams.

Kan anke Ifølge advokaten har Anthony Watts nå sju dager på seg til å anke saken, og forteller at hans klient ønsker juridiske råd til nettopp dette.

Advokaten sier at når man spilleren en sport som rugby, må man tåle at det blir kontakt.

- I en fullkontaktsport og underveis i en kamp så vil vil det være kontakt med alle slags kroppsdeler. Uansett om det er sant eller innbilt, så vil det være kontakt, sier Mark Williams til Gold Coast Bulletin.

Anthony Watts har tidligere spilt for australske klubber som Cronulla Sharks og North Queensland. I fjor ga han opp drømmen om å komme tilbake på høyeste nivå, og har også blitt medlem i en MC-klubb, samtidig som han har gått til Tugun Seahawks.

Watts er nylig tatt for fyllekjøring, og har også tidligere vært siktet for vold.