Sean Wainui

Rugbystjerne (25) døde

Landslagsspiller i rugby Sean Wainui (25) døde mandag i en bilulykke.

DØDE: Rugbyspiller Sean Wainu Foto: AFP
DØDE: Rugbyspiller Sean Wainu Foto: AFP Vis mer
Publisert

Den 25 år gamle landslagsspilleren Sean Wainui er død. Det bekreftet det New Zelandske rugbyforbundet i en pressemelding på sine nettsider mandag.

- Våre tanker går ut til Sean og hans familie, spesielt til hans kone Paige, og deres barn Kawariki og Arahia, skrev forbundssjefen Mark Robinson.

Lokale medier rapporterte at Wainui var involvert i en bilulykke ved McLaren Falls Park, nær Tauranga, nord på New Zealand.

Politiet i Bay of Plenty & Taupo uttalte at en person hadde omkommet etter at en bil hadde krasjet i et tre klokka 07:50 lokal tid, skriver CNN. Wainui skal ha vært den eneste personen i bilen.

Han etterlater seg kone og to barn.

- Jeg er knust. Jeg er her, baby. For evig og alltid, skrev Wainuis kone Paige på sin Instagram seint i går kveld ifølge New Zealand Herald.

To av hans lagkamerater i Chiefs, Brad Weber og Anton Lienert-Brown, hyllet til Wainui på sosiale medier.

- Jeg klarer ikke å sette ord på hvor vondt dette er. Jeg har alltid sagt at Sean fortjener alt han får, fordi han jobber så hardt for det. Men han fortjener ikke dette. Det kommer til å være vondt å ikke se deg på trening første dagen neste sesong, skrev Weber på Twitter.

Lienert-Brown fulgte opp:

- En kriger på banen og et av de store menneskene utenfor banen. Det gjør vondt i hjertet mitt. Du vil bli savnet, men aldri glemt, skrev han på Instagram.

SCORER: Wainui scorer poeng under en kamp for Chiefs i sommer. Foto: Shutterstock Editorial
SCORER: Wainui scorer poeng under en kamp for Chiefs i sommer. Foto: Shutterstock Editorial Vis mer

Landslagstrener Clayton Mcmillan hyllet også Wainui.

- Han vil bli husket for å være en lidenskapelig, hardtarbeidende, stolt maori som var en eksepsjonell spiller, men enda viktigere, en eksepsjonell far og ektemann, sa Mcmillan.

Wainui fikk ti landskamper for New Zealand og 44 kamper for klubblaget Chiefs.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer