<strong>OMKOM:</strong> Jerry Collins døde etter at bilen han og familien kjørte ble truffet av en buss.Foto: Mehdi Taamallah/Cameleon/ABACAPRESS.COM/ NTB Scanpix
OMKOM: Jerry Collins døde etter at bilen han og familien kjørte ble truffet av en buss.Foto: Mehdi Taamallah/Cameleon/ABACAPRESS.COM/ NTB Scanpix Vis mer

Rugbystjerne drept i bilulykke, kona og deres to måneder gamle datter overlevde

Truffet av en buss.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Jerry Collins (34), tidligere kaptein på New Zealands rugbylag, og hans kone omkom fredag i en bilulykke i Frankrike. Deres to måneder gamle datter er alvorlig skadd.

Det bekrefter newzealandske myndigheter.

Collins krasjet på motorveien A9 i Sør-Frankrike, nær byen Beziers, ifølge lokale medier. Kona Alana Madill og parets to måneder gamle datter satt også i bilen som ble truffet av en buss.

Madill og Collins omkom, mens datteren overlevde ulykken og ble fraktet til sykehus. Tilstanden hennes er fremdeles alvorlig, melder nyhetsbyrået AFP.

Rugbyspilleren spilte 48 landskamper og var kaptein ved tre anledninger. Han spilte til daglig i den franske klubben Narbonne.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer