Rugbystjerne hadde sex med ukjent kvinne på flyplasstoalett. Sendt hjem i skam

Aaron Smith legger seg flat etter episoden.

SENDT HJEM: Rugbyspiller Aaron Smith har blitt utestengt i én kamp. Foto: David Davies/PA Wire/NTB Scanpix
SENDT HJEM: Rugbyspiller Aaron Smith har blitt utestengt i én kamp. Foto: David Davies/PA Wire/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): All Blacks-stjernen Aaron Smith har blitt sendt hjem fra Sør-Afrika etter en spesiell episode som skjedde på flyplassen Christchurch Airport 17.september.

Da laget var samlet på flyplassen etter en kamp mot Sør-Afrika, tok Smith med seg en «kvinnelig venn» inn på et handicap-toalett hvor paret så hadde seg.

Først nylig fikk apparatet rundt vite om saken. New Zealand-trener Steve Hansen sier på en pressekonferanse at Aaron Smith ble sendt hjem med fly og at oppførselen ikke hører hjemme noe sted.

- Jeg hadde en samtale med Aaron som bekreftet historien. Som et resultat av dette møttes ledelsen og vi ble enige om at en slik type oppførsel ikke var akseptabelt og som en konsekvens er det riktig å gi ham en kamps karantene, sier Hansen.

Unnskylder seg

Seinere la Smith seg langflat.

- Jeg har gjort en stor feil, det var dårlig vurdert av meg. Jeg vil først si unnskyld til min partner Teagan, hennes familie, min familie. Jeg vil også si unnskyld til mine lagkamerater, sier Smith på en pressekonferanse ifølge New Zealand Herald.

Saken har skapt store overskrifter i New Zealand. Til og med New Zealands statsminister har uttalt seg i saken.

Ifølge New Zealand Herald skal et vitne ha sett 27-åringen ta med seg en kvinne inn på toalettet. Kvinnen var ikke Smiths kjæreste Teagan Voykovich, som på sin side ber om at media ikke kontakter henne etter episoden.

- De var på toalettet i 5-10 minutter og etter lydene å dømme så var det ikke noe tvil om hva paret gjorde der inne, sier mannen til avisa.

Barn i nærheten

Smith kom deretter ut fra toalettet alene, mens han rettet på sin hvite skjorte og sorte dressbukse (bekledningen hele All Blacks-laget brukte på det tidspunktet).

- Et minutt seinere kom en ung kvinne ut av det samme toalettet, og hun så skyldig ut. Jeg hadde ikke noe problem med det personlig, men min kone mener det er kvalmt av en offentlig person å gjøre slik, sier mannen.

Vitnet forteller at det kom høye lyder fra toalettet og at det skal ha vært mange barn og fans utenfor. Smith skal ikke har vist noe anger da han kom ut, og satte seg ned med sine lagkamerater og tullet etterpå.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer