Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rumba med Mumba

BISLETT (Dagbladet): Klasse R: Kabwata- Alabama Youth Soccer Association 2- 0. For andre år på rad tok den sjarmerende gjengen fra Kabwata gull. Mumba Muchindu og resten av laget jubler på sin særegne måte med gledespredende dans på sidelinjen.

Mumba Muchindu fikk pasning fra en venn og sørget for 1-0. Det andre målet sørget hun for selv, ved å løpe fra to motspillere og sette ballen i lengste hjørne. Men hun gir like stor honnør til vennene på laget for seieren. _Dette er helt topp, sier Mumba med hes stemme.

- Vi vinner fordi vi har et godt teamwork. Vi er alle gode venner og jobber hardt, understreker den blide zambiske jenta. For andre året på rad vinner den livlige gjengen Norway Cup. Og de vil mer enn gjerne komme til bak igjen til neste år og ta en tredje seier.

- Seier i dag kan kanskje gjøre det mulig for oss å komme tilbake igjen også neste år. Vi har iallefall vist sponsorene det vi kunne, sier Mumba med et stort smil. I kveld blir det feiring med sang og dans, sammen med de norske vennene og persolige sponsorene fra Heggedal.

Finale klasse R: Kabwata- Alabama Youth Soccer Association 2- 0 (1- 0) 1- 0 Mumba Muchindu (23) 2- 0 Mumba Muchindu (44) Banens beste: Lizzy Muzungu, Kabwata.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media