Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rumensk klubb hevdet å ha sikret seg Camilla Herrem fra Byåsen

Men det stemmer ikke, sier Herrem.

FORLATER TRONDHEIM: Camilla Herrem går til en rumensk klubb. Foto: AFP PHOTO / ANDREJ ISAKOVIC / NTB Scanpxi
FORLATER TRONDHEIM: Camilla Herrem går til en rumensk klubb. Foto: AFP PHOTO / ANDREJ ISAKOVIC / NTB Scanpxi Vis mer

(Dagbladet): Forrige uke ble Camilla Herrem, noe overraskende, tatt ut i VM-troppen som reiser til Serbia i desember. I dag hevder rumenske HCM Baja Mare på sine nettsider at hun skal spille håndball for dem neste år .

Stemmer ikke - HCM Baia Mare har kom til enighet med Camilla Herrem om en toårskontrakt fra juli 2014. Kontrakten vil bli skrevet under etter VM i Serbia neste måned, heter det på klubbens nettside.

Men denne informasjonen stemmer ikke, sier Camilla Herrem til Dagbladet.

- Her har det skjedd noe feil, for jeg har ikke skrevet under for noen ny klubb, skriver hun i en SMS til Dagbladet.

I går sa hun følgende til Aftenbladet:

- Dette er den første klubben jeg har vært og besøkt. For meg finnes det to alternativer: Enten å bli i Byåsen, eller å prøve noe helt annet. Jeg vil gjerne oppleve et nytt land og en ny kultur, men det aller viktigste er å få spille Champions League.

Annerledes Rogalendingen avslørte også at hun hadde et veldig godt inntrykk av både klubben og byen.

- Både klubbeierne, trenerne og spillerne virket veldig greie, og det var en ren og ordentlig by. Romania er veldig annerledes enn Norge, men jeg kommer hjem igjen med gode inntrykk, sa Herrem til Aftenbladet.

Men skrevet under, de har hun altså ikke.

Herrem ble kåret til den beste venstrevingen i verden i 2009, og kan skryte av OL-gull, to VM-medaljer og tre EM-medaljer. Hun har 308 mål på 127 kamper for Norge.