Rumensk lag rystet Riises Roma

Nordmannen ble byttet ut, men får skryt.

(Dagbladet.no): Roma - CFR Cluj 1-2.

Det rumenske rikinglaget CFR Cluj, som har lokket til seg RBK-spillere som Yssouf Koné, Lars Hirschfeld og Mikael Dorsin (som nå har returnert), rystet i kveld Roma.

To mål av Emmanuel Culio ga 2-1-seier over det italienske storlaget - i Italia.

- Vi var ikke organisert, og de var gode og litt heldige. Problemet var at vi ble engstelige, og da ble ting mer komplisert, forklarer Roma-trener Luciano Spalletti, ifølge Goal.com.

- Riise spilte godt

En av de som må tåle kritikken som nå kommer, er norske John Arne Riise, som startet kampen, men som ble byttet ut sju minutter ut i andre omgang.

Da hadde gjestene nettopp scoret sitt andre og avgjørende mål. Likevel virket det som det lå taktiske motiver bak byttet, særlig siden treneren var fornøyd med sunnmøringen.

- Noen spillere, som Riise, spilte godt. Andre, som Júlio Baptista, spilte ikke godt. Men alle klarte seg brukbart, mener Luciano Spalletti.

- Ble litt sjokkert

I TRØBBEL: Få forventet at Cluj og Sebastien Dubarbier (t.v.) skulle hamle opp med Roma og John Arne Riise. Foto: TONY GENTILE/REUTERS/SCANPIX
I TRØBBEL: Få forventet at Cluj og Sebastien Dubarbier (t.v.) skulle hamle opp med Roma og John Arne Riise. Foto: TONY GENTILE/REUTERS/SCANPIX Vis mer

Inn på banen for Riise kom Francesco Totti - uten at det hjalp romerne i kveld.

Christian Panucci ga dem riktignok ledelsen med en heading etter 17 minutter. Men Culios mål et kvarter før pause og fem minutter etter hvilen, snudde kampen.

- Jeg er glad for at spillerne har skjønt at vi har et problem og at noe må gjøres. Vi ble litt sjokkert i dag, men vi kan reise oss, forsikrer trener Spalletti.

Rumensk lag rystet Riises Roma
BYTTET UT: John Arne Riise gikk ut etter 52 minutter - tre minutter etter Clujs andre scoring. Francesco Totti (t.h.) kom inn.