Runar drømmer om ønskereprise i kveld

Runar Berg håper på ønskereprise når Venezia i kveld møter Gabriel Batistuta og Fiorentina i kvartfinalen i den italienske cupen.

Venezia slo Fiorentina 2-1 i Serie-A lørdag kveld. I kveld er Batistuta ute etter revansje i kvartfinalen i cupen. Men Runar Berg håper og tror på ønskereprise.

- Vi har nettopp slått dem og vet at vi kan gjøre det igjen. Nå er vi inne i en veldig god periode, og jeg har tro på et godt utgangspunkt foran returkampen, sier Berg til Dagbladet.

For Runar er det også gode tider: Han har spilt fra start i de tre siste kampene, hvor de blant annet har imponert med seirer over Lazio og Fiorentina. Nå ligger Venezia bare to poeng under nedrykksstreken.

I tillegg har Venezia-ledelsen nylig avslått en forespørsel fra Southampton, som har forsøkt å hente Runar Berg over til England og Premier League.

- Det er et godt tegn at Venezia ikke vil gi slipp på meg selv om vi nå er hele åtte midtbanespillere som kjemper om fire plasser. Men her nytter det likevel ikke å føle seg for sikker, for det skiftes mye. Bare siden jeg kom til Venezia for fem måneder siden har det kommet sju-åtte nye spillere, sier Berg.