Runar tror på Lyn-suksess

ULLEVAAL (Dagbladet): Lyn-Strømsgodset 2-2. Lyn-trener Vidar Davidsen venter ikke det helt store fra Runar Berg før i mai. Da sier det mye at Bodø-gutten var banens beste allerede i serieåpningen.

Sjøl var den innleide Venezia-proffen overrasket over hvor lett det gikk i hans første offisielle kamp for Oslo-klubben - hvor pappa Harald «Dutte» Berg herjet på 60-tallet.

- Pasningsspillet satt bra og det er skøy å spille på et lag som har lyst til å spille skikkelig fotball. Fortsetter vi slik framover, skal vi få mye moro, sier Runar Berg til Dagbladet.

Sammen med Hassan El Fakiri styrte han alt på Lyns midtbane og sammen sto de to innleide proffene for det kreative som ble skapt framover på banen. Felles for dem begge er at de nesten alltid skaper noe bra når de er borti ballen. Runar føler sjøl at han nå spiller med en friere følelse enn sist han spilte i norsk toppserie.

- I RBK håpet jeg å spille så bra at jeg fikk komme meg ut. Det ekstra presset er ikke der lenger, og det betyr at jeg kan slippe meg mer løs, sier Runar Berg.

Lyn-trener Vidar Davidsen følte seg snytt for to poeng etter Lyns flotte comeback i Tippeligaen.

- De første 45 minuttene var kanonbra fra vår side. Da gjorde vi alt riktig: Vi rullet opp angrep, spilte variert og presist. Dessverre uten at vi lyktes i å score, sier Vidar Davidsen til Dagbladet.