Runar vil ha ny City-test

Runar Berg venter i spenning på om Venezia lar Manchester City få bruke midtbanespilleren i en ny testkamp.

Den tidligere Rosenborg- og Bodø/Glimt-spilleren har trent to dager med Premier League-klubben og skulle vist seg fram i reservelagskamp mot Blackburn i går.

Men kampen regnet bort og Berg er usikker på hvilket inntrykk han har gjort på City-manager Joe Royle.

Ny kamp onsdag

Nå håper 28-åringen at City vil la han få slippe til i reservelagskamp onsdag. Men det forutsetter også samtykke fra Venezia.

- Det er usikkert hva som skjer, om jeg skal bli eller dra. Hittil har det vært veldig dårlige forhold her med mye regn og dårlig baner, sier Runar til Dagbladet.no.

Trolig ender det opp med at Berg reiser tilbake til Venezia i kveld eller i morgen, og kommer tilbake til Manchester neste uke. For Runar vil gjerne overbevise City at han er verd å satse på.

- Det er vanskelig å si om Manchester City er interessert, sier Runar og fastholder at han uansett vil bort fra benken i Serie B-klubben.

- Hvis det ikke blir noe her er det greit. Men jeg vil jo spille fotball.

Bergs forbehold om City-interessen står i grell kontrast til Royles vurdering av ham på klubbens offisielle hjemmeside.

Ingen deadline

Royle sier at det ikke finnes noen deadline på når Berg skal kjøpes, og at han ikke vil kalle ukas gjester, Berg og Thomas Strunz (32), «prøvespillere».

- Når du prater om spillere som har prestert på høyeste nivå i Rosenborg og i Bayern München, kan du ikke si at de er her på prøve, sier Royle.

Og selv om Berg er usikker er Royle overbevist om at nordmannen er «en god proff og ser ut til å være i topp fysisk form».

- Jada. Royle er en veldig høflig mann, flirer Berg.