UTE: Eirik Birkelund og Sogndal er ute av cupen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
UTE: Eirik Birkelund og Sogndal er ute av cupen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpixVis mer

NM menn, 3. runde:

Rundens cupbombe: Sogndal sendt ut av 1. divisjonslag

Følg cuprunden her!

(Dagbladet): Onsdag spilles hele 13 kamper i cupens tredje runde. Blant høydepunktene er Levanger - Rosenborg og Nest-Sotra - Brann.

Men det var Sogndal som fikk det verst av eliteserielagene. Vestlendingene tok ledelsen etter et selvmål, men klarte ikke å skape nok til å overbevise. Istedenfor benyttet Florø sjansene sine og senket rivalen.

- Det var jevnt sjansefattig og jevnt i det meste. Det var nok litt tilfeldigheter som avgjorde, men det var kjekt at det for en gangs skyld gikk vår vei. Det har ikke gjort det for ofte i det siste, sa Florø-trener Terje Rognsø til NTB etter kampslutt.

Lillestrøm fikk derimot en dårlig start på sin kamp, men klarte å reise seg. De gule lå under for Ull/Kisa etter et drøyt kvarters spill. Det var en corner som ble slått inn i feltet, som ble spilt tilbake til Niklas Sandberg, somb ventet ved 20 meter. Han banket til og satte ballen i mål. Deretter ballet det på seg, og Lillestrøm vant 4-2.

Verre ble det også for Stabæk og Vålerenga, som begge måtte ut i ekstraomganger. For Stabæk løsnet det veldig, og Bærum-laget vant 4-1. Vålerenga tok seg også videre etter scoring av Herman Stengel.

Vi oppdaterer stillingen fra cupkampene underveis her!

Bodø/Glimt - Elverum (kampstart 18.00) 6-7 e.e.o

Egersund - Haugesund 0-2 e.e.o

Florø - Sogndal 2-1

Fløya - Tromsø 1-3

Kjelsås - Aalesund 0-1

Kongsvinger - Sarpsborg 0-4

Levanger - Rosenborg 2-4

Nest-Sotra - Brann 0-2

Notodden - Stabæk 1-4 e.e.o

Ranheim - Kristiansund 0-2

Ull/Kisa - Lillestrøm 2-4

Ørn Horten - Vålerenga 0-1 e.e.o

Fløy - Odd (kampstart 19.15) 0-3