Rundlurt Kroatia-stjerne med pinlig melding etter ydmykelsen

Skylder på utur.

RUNDLURT: Kroatia-kaptein Darijo Srna ble fintet på rumpa av Jo Inge Berget på begge scoringene.  Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
RUNDLURT: Kroatia-kaptein Darijo Srna ble fintet på rumpa av Jo Inge Berget på begge scoringene. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Norge - Kroatia 2-0

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): To dueller mellom Jo Inge Berget og Kroatia-kaptein Darijo Srna ble avgjørende for at Norge vant 2-0 og sikret seg det som kan vise seg å bli tre essensielle poeng i EM-kvaliken.

Begge gangene fintet Berget bort den kroatiske stjerna. Og begge gangene banket 24-åringen ballen i mål i sekvensen som fulgte. Det var tekniske finesser på et skyhøyt nivå. Etter kampen overrasket imidlertid Srna da han skulle beskrive Bergets scoringer.

- Jeg syns det var heldige mål. Det første målet er et frispark mot andre stolpe, så dribling og så et skudd som ikke går i blokka, sier Srna, mens et titalls journalister står rundt ham i pressesonen på Ullevaal stadion.

- Ble dere overrasket over Norge?

- Vi forventet et slikt lag. De spilte med lange baller hele kampen. Etter det andre målet hadde vi ingen muligheter til å vinne kampen.

Fikk slakt Srna har 125 kamper for Kroatia. Han har tjent hundrevis av millioner i den ukrainske toppklubben Sjakhtar Donetsk. Likevel var det Malmö-spilleren Berget som kom seirende ut av deres interne dueller, med overlegen margin.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.