Rundspilt i generalprøven

Første stikk til FFK.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Fredrikstad - Start 4-0 (2-0).

Om 24 dager møtes Fredrikstad og Start i Cupens semifinale, på Fredrikstad stadion. I kveld møttes lagene i serien. Start har vært det store formlaget i Tippeligaen i det siste, men ble totalt ydmyket av laget fra Plankebyen.

Tafatte

Med fire strake seire dro Start til Fredrikstad proppfulle av selvtillit. Men sensommerens store formlag var aldri i nærheten av seier. Det nærmeste de kom var Kristofer Hæstads dobbelsjanse i første omgang. Men ved begge anledninger viste Rami Shaaban klasse.

Straffedrama

To ganger i kampen pekte dommer Svein Erik Edvartsen på 11-metersmerket, ett i hver omgang. Begge gangene ble straffene omsatt i mål, av henholdsvis Bjørkøy og Kvisvik. Bjørkøy scoret to ganger i matchen. Og for en scoring nummer to var.

Andre omgang var såvidt blåst i gang da midtbanespilleren fikk et innlegg fra høyre. Totalt umarkert hadde Bjørkøy god tid til å sikte, og årets FFK-toppscorer klistret ballen i krysset med hodet.Headinga innebar 3-0, og andre omgang ble aldri spennende etter det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer