Rundspilt og slaktet. Seks spillere får 1 på børsen av lokalavisa

- Byttet inn. Og mer er det egentlig ikke å si.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Søndag 02. august 2015 er nok en dag alle med et hjerte for Tromsø ønsker å glemme så fort som mulig. På Alfheim ble «Gutan» ble rundspilt av Strømsgodset. Etter 90 minutter sto det hele 6-0 i bortelagets favør.

Tapet sørget for at Tromsø blir stående med 16 poeng på kvalifiseringsplass. Og det spørs nok ikke om Tromsø-spillerne bør droppe lesinga av lokalavisa iTromsø i dag. For på spillerbørsen slaktes de.

Hele seks spillere (Magnar Ødegaard, Simen Wangberg, Thomas Kind Bendiksen, Jonas Johansen, Gjermund Åsen, Lasse Nilsen) får bunnkarakteren 1 av lokalavisa, mens de resterende sju får karakteren 2.

- Verste noensinne Forsvarsspilleren Kent Are Antonsen ble byttet ut i pausen på stillingen 0-2, og blir av iTromsø kåret til TILs beste spiller.

- Nesten det eneste, lille lyspunktet i dag. Smart innlegg til Moldskred etter 10 minutter. Dagens beste for «Gutan», ikke at det skulle så mye til, står det skrevet i oppsummeringen.

Gjermund Åsen kom inn for Remi Johansen etter 57 minutter. Slik beskrives innhoppet til trønderen.

- Byttet inn for Remi Johansen. Og mer er det egentlig ikke å si.

Midtstopper Simen Wangberg ble utvist på overtid på stillingen 0-6, og slipper dermed å spille neste kamp. Det er kanskje like greit.

- Slet med å holde følge det raske kombinasjonsspillet til Strømsgodset, og var ikke den bautaen TIL virkelig trengte i går. Toppet sin verste kamp noensinne med rødt kort.

Slaktet tidligere Heller ikke i Dagbladets spillerbørs kommer Tromsø-spillerne godt ut av det, men like strenge som lokalavisa er vi ikke. Åtte spillere får karakteren to, mens fire spillere får 3. Zdenek Ondrasek er eneste som kapret en firer.

I VG får to spillere karakteren 2, som er det laveste. Christian Landu Landu og Remi Johansen kom best ut av børsettingen hos hjemmelaget med karakteren 4.

Det er ikke første gang i år noen TIL-spillere belønnes med 1 på børsen. Avisa Nordlys ga Tromsø-målvakten Benny Lekström 1 etter borteoppgjøret mot Viking. Mange reagerte på spillerbeskrivelsene den gangen, inkludert tidligere Tromsø-profil Ruben Yttergård Jenssen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer