Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Arsenal herjet mot CSKA Moskva

Rundspilte CSKA Moskva: - Dette er Arsenal på sitt aller beste

Skaffet seg en meget solid utgangspunkt foran returmøtet.

I STORSLAG: Henrikh Mkhitaryan, Hector Bellerin, Alexandre Lacazette og resten av Arsenal holdt lekestue mot CSKA Moskva. Foto: NTB Scanpix
I STORSLAG: Henrikh Mkhitaryan, Hector Bellerin, Alexandre Lacazette og resten av Arsenal holdt lekestue mot CSKA Moskva. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Arsenal - CSKA Moskva 4-1

(Dagbladet): Publikum fikk i alle fall betalt for å se det første kvartfinaleoppgjøret i Europa League mellom Arsenal og CSKA Moskva torsdag kveld.

Det hele ble en ren scoringsfest, og var underholdende fra første minutt. «The Gunners» herjet med CSKA Moskva, og viste til tider briljant angrepsspill.

- Dette er Arsenal på sitt aller beste, konkluderte Discovery-ekspert Kjetil Rekdal.

Forrykende åpning

Etter bare tre minutter hadde Arsenal kampens første store sjanse. De vartet opp med lekkert angrepsspill, der Henrikh Mkhitaryan avsluttet fra 12 meter. Skuddet gikk i nettveggen.

Et par minutter senere var Arsenal i godt driv igjen. Denne gangen var det Aaron Ramsey som spilte til Mesut Özil på kanten - som igjen la tilbake til Ramsey foran mål. Men han var i offside før ballen ble spilt.

Men etter åtte minutter klaffet alt. Özil spilte ut til Hector Bellerin, som banket ballen inn foran mål. Der bredsidet Ramsey ballen i mål.

Mot spillets gang fikk imidlertid Arsenal seg en i trynet ganske raskt. Før et kvarters spill var det en perle av et frispark av Aleksandr Golovin som satt i målet bak Petr Cech.

Scoringsfest

En underholdende fotballkamp fikk i alle fall de oppmøtte på Emirates. Etter tjue minutters spill ble Mesut Özil felt i CSKAs 16-meter, og hjemmelaget fikk straffespark.

Alexandre Lacazette sendte Arsenal i føringen. 2-1.

Tilsynelatende ville scoringsballet ingen ende ta. Ramsey scoret sin andre for dagen da han på lekkert vis lobbet 3-1-scoringen i mål. Fem minutter senere scoret også Lacazette sin andre for dagen da han avsluttet fra 14 meter.

For CSKA handlet det etterhvert bare om å minimere skaden. Men det prøvde de også på, for de spilte seg til tider til gode muligheter.

Andre omgang startet som den første - sjanserikt. Etter en drøy times spill fikk CSKA ballen i mål, men to spillere var allerede i offside da ballen ble spilt.

Arsenal fortsatte å levere nydelig angrepsfotball, og kontrollerte enkelt inn til 4-1.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!