Eliteserien

Rundspilte mot Stabæk

Regjerende seriemester Bodø/Glimt hadde full kontroll og utklasset Stabæk med 4-1 i Eliteserien søndag. Dermed topper bodøværingene tabellen.

UTKLASSING: Tabelltopp Bodø/Glimt utklasset Stabæk i eliteseriens 12.runde søndag. Foto: Mats Torbergsen / NTB
UTKLASSING: Tabelltopp Bodø/Glimt utklasset Stabæk i eliteseriens 12.runde søndag. Foto: Mats Torbergsen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med et bortelag fra Bærum som reiste til Bodø med tre strake tap, var det gode muligheter for Glimt å score de nødvendige målene til å overta tabelltoppen fra Molde på målforskjell.

I kamp som var framskutt på grunn av Bodø/Glimts deltakelse i mesterligakvalifiseringen, viste de gulkledde hvorfor de var Eliteseriens klart beste lag forrige sesong og hvorfor de er en klar tittelkandidat nok en gang.

Debutanten fra start Lasse Nordås åpnet scoringsfesten i 1. omgang, før Sondre Brunstad Fet doblet ledelsen. To kjappe scoringer ved Ulrik Saltnes og Erik Botheim etter omtrent en halvtimes spill sørget for 4-0-ledelse til pause.

Etter hvilen bar kampen preg av den klare ledelsen og et par skader hos Glimt. Marius Lode og Sondre Sørli måtte byttes ut for serielederne.

16 år gamle Antonio Nusa sørget for plaster på såret for Stabæk, da han skrudde inn et trøstemål på vakkert vis.

Glimt skal spille borte mot Sandefjord allerede på onsdag, mens Stabæk møter Viking i Stavanger samme dag.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer