Rundspilte Sjarapova

Så vrikket Anna-Lena Grönefeld foten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Den useedete tyske tennisspilleren Anna-Lena Grönefeld var i ferd med å skape sensasjon i Moskva. Hun ledet 6-1, 4-1 i åttedelsfinalen mot Maria Sjarapova i dag.

Så plantet Grönefeld venstrefoten feil, og vrikket ankelen.

20-åringen ble teipet sammen og spilte tre baller til, og den to år yngre verdenseneren Sjarapova reduserte til 4-2 i andre sett.

Da innså Grönefeld at hun ikke kunne fullføre, og mens tårene trillet, trakk hun seg fra kampen.

- Jeg vet jeg ikke vant denne kampen fortjent. Jeg liker ikke slike seire. Men rare ting skjer i tennis, og dagens kamp var en av dem, sier Sjarapova ifølge nyhetsbyrået Reuters.

Sjarapova har spilt mot Gröenefeld én gang før. Da slo hun den tyske jenta 6-2, 6-2 i det åpne tyske mesterskapet.

SÅ NÆR: Useedete Anna-Lena Grönefeld fra Tyskland var to game fra å slå ut Maria Sjarapova i Moskva. Da vrikket hun ankelen. Foto: Reuters/Scanpix
SÅ NÆR: Useedete Anna-Lena Grönefeld fra Tyskland var to game fra å slå ut Maria Sjarapova i Moskva. Da vrikket hun ankelen. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer
- UFORTJENT:</B> Maria Sjarapova innrømmer at hun ikke fortjente å vinne.
BLE IKKE BØNNHØRT: Anna-Lena Grönefeld blir teipet sammen, og ber en stille bønn om å klare å fullføre kampen. Det nyttet ikke.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer