Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lotto Soudal frastjålet verdier for 450 000 kroner

Rundstjålet for 450 000 kroner etter seieren

Lotto Soudal fikk en kjip overraskelse få timer etter at Caleb Ewan vant gårsdagens Tour de France-etappe.

VANT: Caleb Ewan (til venstre) vant den ellevte etappen av Tour de France. Her rykker han forbi Dylan Groenewegen rett før målstreken. Foto: Christophe Ena / AP Photos / NTB Scanpix
VANT: Caleb Ewan (til venstre) vant den ellevte etappen av Tour de France. Her rykker han forbi Dylan Groenewegen rett før målstreken. Foto: Christophe Ena / AP Photos / NTB Scanpix Vis mer

Australske Caleb Ewan (25) sørget for Lotto Soudals andre etappeseier da han vant spurten under gårsdagens Tour de France-etappe.

Få timer seinere ble derimot festen spolert etter at sykkellaget ble frastjålet verdier til 450 000 kroner, skriver danske TV 2.

En eller flere gjerningsmenn skal ha brutt seg inn på et av hotellrommene til det belgiske laget i Toulouse.

Ingen sykkelrelevans

Lotto Soudals pressesjef, Arne Houtekier, bekrefter tyveriet overfor TV 2 SPORT.

- Omkring klokka 21 var det innbrudd hos lagets kameramann. Politiet kom tallsterke fram til hotellet, og de har tatt saken meget alvorlig, sier Houtekier.

TV 2 skriver at byttet ikke har noe relevans til sykkel, og at det derfor ikke har noen innflytelse på lagets deltakelse i touren.

- Gjerningsmannen har kanskje fulgt etter kameramannen da han la ting på værelset sitt. Og da han kom tilbake, var tingene forsvunnet, sier Houtekier.

Blandet stemning

Pressesjefen forteller videre at det ble en blandet stemning på hotellet, ettersom Ewans seier bare kom timer før tyveriet ble oppdaget.

- Hvis jeg ikke gjør noe annet med livet mitt etter dette, kan jeg i alle fall si at jeg har vunnet en etappe av Tour de France. Det er en drøm som går i oppfyllelse. Lotto Soudal, jeg kan ikke takke dere nok for dette, skriver Ewan på Twitter.

Seieren til australieren var lagets andre etappeseier i Tour de France.

På den åttende etappen vant Thomas De Gendt etter et tidlig brudd som han opprettholdt gjennom hele etappen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media