Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rundt 100 Ajax-fans med jernstenger arrestert foran PSG-kamp

Kamp i kveld.

ARRESTERT: Nærmere 100 Ajax-tilhengere utstyrt med jernstenger ble arrestert i Paris i forkant av tirsdagens mesterligakamp mot Paris St. Germain. Foto: AP Photo/Bas Czerwinski
ARRESTERT: Nærmere 100 Ajax-tilhengere utstyrt med jernstenger ble arrestert i Paris i forkant av tirsdagens mesterligakamp mot Paris St. Germain. Foto: AP Photo/Bas Czerwinski Vis mer

Nærmere 100 Ajax-tilhengere utstyrt med jernstenger ble arrestert i Paris i forkant av tirsdagens mesterligakamp mot Paris St. Germain.

Mange av supporterne som ble innbrakt til avhør i den vestlige delen av den franske hovedstaden, hadde ikke billetter til kampen på Parc des Princes noen timer senere.

Det franske innenriksdepartementet, som har fryktet en reprise av fotballvolden som utspilte seg i forbindelse med kampen mellom PSG og nederlandske Twente for seks år siden, ga i forrige uke klar beskjed om at Ajax-fans uten billetter ikke ville få innreisetillatelse til den aktuelle delen av Paris.

- Det er voldsom rivalisering mellom franske og nederlandske hooligans, uttalte departementet da.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media